06 June 2009

WRONG LANE YB!!


PAS Changkat Jong assemblyman Mohd Anuar Sudin (in baju Melayu) found himself in an awkward situation when he strayed into the motorcycle lane on the Federal Highway yesterday. Motorcyclists alerted him but when he moved to the side of the lane, he drove into a pothole and got stuck. Anuar was on his way to Stadium Malawati.

4 comments:

TAIPINGMALI said...

Ingatkan wakil rakyat Pas pakai kereta Datsun buahulu. rupanya merz 280.

localhost said...

depa pun dah kemain lagi skang ni

ashraf haikal affendi said...

lalu kat federal highway pun boleh salah jalan, macam mana lak nak lalu jalan mcm2 utk tadbir negara.... sudahlah!

pakngah santan said...

apa punya orang. benda simple macam ni pun tak tau. baru jadi wadok mengata orang lagi. padan muka.

selama ni tak pernah pergi kl kot? dah dapat jadi adun, baru berpeluang.

boleh nominate untuk jadi funny picture of the year.